AHK Türkiye Haberler
AHK Türkei - News-Hauptkategorie

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Start-up için Büyük Fırsat

27/09/2019

Son üç yıl içerisinde inovatif girişimciler tarafından kurulmuş olan firmalar sadece 100 Euro yıllık aidat ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olabilecekler.

Start-up’lar Türkiye’de yenilikçi bir güç olarak önemli bir rol oynamaktalar ve Türkiye’nin uluslararası rekabetçiliği açısından gelecekte daha da önemli bir yere sahip olacaklardır. Bu nedenle, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası AHK, Türkiye’de kuruluşunun 25. yıl dönümünde Türk girişimcilere destek olmak ve onların ihtiyaçları doğrultusunda AHK dünyasının geniş network ağından faydalanmalarına fırsat sağlamak istemektedir. Son üç yılda kurulmuş olan, teknolojik ve inovatif girişimciler 100 EURO yıllık aidat ile AHK’ya üye olabilirler. Üye olmak isteyen start-up’ların kabul edilmek için Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu inovatif bir iş fikri ile ikna etmeleri gerekmekte. Türk start-up’ları için bu üyeliğin pek çok avantajı bulunmakta. Örneğin Alman ve Türk ekonomi ve kamu dünyasının katılım gösterdiği AHK Türkiye etkinliklerinde networklerini genişletebilir, güçlendirebilir veya yeni ortaklıklar için fırsatlar yakalayabilirler. Ayrıca karar vericiler ile birebir görüşmeler gerçekleştirme fırsatını yakalarlar. AHK Türkiye, Türk girişimcilere profesyonel bilgi birikimi ile destek olmaktan ve iki ülke arasında köprü görevini sürdürmekten mutluluk duyacaktır.