Olağan Genel Kurul Toplantısı 2018

08.10.18 AHK Türkei - News-Hauptkategorie, Global AHK News

AHK Türkiye Genel Kurulu

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK) Genel Sekreteri Dr. Martin Wansleben Türkiye ve Almanya arasındaki ticari ilişkilerin önemine vurgu yaptı. AHK Türkiye Genel Sekreteri Jan Nöther’in ayrılması ve yeni Genel Sekreter Dr. Thilo Pahl’in görevi devralmasını da yorum­layan Dr. Wansleben, Türkiye ile gönül bağı kuracak bir yönetici bulunmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

100 üye şirketin temsilcilerinin  katılımıyla gerçekleşen toplantının öncesinde Avukat Muhsin Keskin yeni yasal değişikilerle ilgili ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi

Toplantının ana bölümünde AHK Türkiye Yönetim Kurulu da 2017 yılının faaliyet raporunu ve onu müteakip mali raporlarını sundu.

Yeni Genel Sekreter Dr. Pahl’in katılımcılarla gerçekleştirdiği anket, üye şirketlerin güncel durumlarıyla ilgili ilginç sonuçlar verdi. Anket sonuçlarına, faaliyet raporu ve sunumlara aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

Toplantı sonrasında verilen bir kokteyl sırasında AHK Türkiye üyeleri tanışma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladılar.

Faaliyet Raporu

Muhsin Keskin Sunum